top of page
zit aan tafel met hil 2.jpg
Tarieven

€ 50,- per uur (excl btw en voor/natijd)

Adolescenten/studenten

€ 85,- per uur (excl btw en voor/natijd)

Particulieren

€ 110,- per uur (excl btw en voor/natijd)

Professional - zakelijk (werknemer, zelfstandige)

€ 45,- per uur (excl btw en voor/natijd)

Kennismakings/intakegesprek

Tarief is exclusief voorbereiding & verslaglegging. In totaal wordt voor 60 min coaching, 90 min. in rekening gebracht. Dit bedrag is exclusief BTW.

Op dit moment heb ik tijdelijk geen wachtlijst.

Indien je niet op een gemaakte afspraak verschijnt of deze niet op tijd (uiterlijk 24 uur van tevoren) annuleert, wordt het uurbedrag in rekening gebracht.

Als coaching wenselijk is, maar je niet in staat bent om dit bedrag zelf volledig te bekostigen, nodig ik je toch uit om contact op te nemen. Jaarlijks reserveer ik een aantal sessies tegen een gereduceerd tarief.

Een persoonlijk coachingstraject:

Een coachingstraject begint altijd met een vrijblijvend intake/kennismakingsgesprek, nadat je het intakeformulier hebt ingevuld. Maak je geen zorgen over de formulering of exacte invulling van het formulier; het is bedoeld als leidraad voor ons eerste gesprek. Stuur vervolgens het formulier op naar thebelovedgifted@outlook.com. Ik zal dan met je in contact komen om een gesprek samen in te plannen. 

 

Tijdens dit gesprek zullen we samen jouw coachvraag bekijken en onderzoeken of er een goede 'klik' is tussen ons. Tevens zullen we bespreken wat voor coachingstraject het beste aansluit op jouw behoeften.

Coaching helpt je:
  • Om je unieke cognitieve en emotionele behoeften te begrijpen en te beheren.

  • Om je potentieel beter te benutten, doelen te stellen en effectieve strategieën te ontwikkelen om obstakels te overwinnen.

  • Om een gestructureerde en ondersteunende omgeving te vinden waarin je jouw vaardigheden kunt aanscherpen, je zelfbewustzijn kunt vergroten en betere coping-mechanismen kunt ontwikkelen.

  • Om beter om te gaan met uitdagingen zoals perfectionisme, faalangst en stress, en het kan je leiden naar een betere balans in je leven.                                                     

Coaching stimuleert je groei, zelfontdekking en zelfacceptatie, wat je helpt om zelfverzekerd en effectief te navigeren in zowel persoonlijke als professionele aspecten van je leven.

bottom of page