top of page
zit aan tafel met J_edited.jpg
Tarieven

€ 50,- per uur (excl btw en voor/natijd)

Adolescenten/studenten

€ 45,- per uur(excl btw en voor/natijd)

Kennismakings/intakegesprek

Tarief is exclusief voorbereiding & verslaglegging. In totaal wordt voor 60 min coaching, 90 min. in rekening gebracht. Dit bedrag is exclusief BTW.

 

Op dit moment heb ik tijdelijk geen wachtlijst.

Als je een afspraak hebt en je kunt er niet bij zijn of je moet hem afzeggen, moet je dat minstens 24 uren van tevoren doen. Anders wordt het uurbedrag in rekening gebracht.

Als je denkt dat coaching zou helpen, maar je kunt (of je ouders kunnen) het niet helemaal zelf betalen, aarzel dan niet om me een berichtje te sturen. Elk jaar heb ik een paar plekjes beschikbaar voor sessies tegen een lagere prijs.

Een coachingstraject passend bij jou:

Een coaching traject begint met een gesprek waarin we elkaar leren kennen. Je mag een vragenlijst invullen, maar maak je geen zorgen als je niet zeker weet wat te antwoorden. Het is gewoon om ons te helpen bij ons eerste gesprek. Stuur het ingevulde formulier naar thebelovedgifted@outlook.com. Daarna neem ik contact met je op om een gesprek te plannen.

Tijdens ons gesprek zullen we praten over wat je wilt leren of veranderen en of we goed bij elkaar passen. We zullen ook bedenken/bespreken welke manier van coaching het beste is voor jou.

Coaching helpt je:
  • Te begrijpen hoe jij denkt en voelt, omdat iedereen anders is.

  • Je te ondersteunen om het beste in jezelf naar boven te halen, doelen te stellen en manieren te vinden om problemen op te lossen.

  • Een plek te bieden waar je kunt leren en groeien, waar je kunt ontdekken wie je bent en hoe je met dingen omgaat.

  • Je te helpen met uitdagingen, zoals altijd perfect willen zijn, bang zijn om te falen of bang zijn voor succes of veel stress hebben. Het doel is om een beter balans te krijgen in je leven.

Coaching is als een avontuur waarbij je groeit, nieuwe dingen over jezelf ontdekt en leert hoe je goed/beter kunt zijn in wat je doet. Het helpt je om zelfverzekerd te zijn en slimme keuzes te maken.

pexels-sebastian-arie-voortman-715546.jpg

Veel voorkomende vragen/ thema's:
Welke herken je?

Bron:  Nauta & Van der Ven (2020, p. 12-20),  Vragenlijst studie uitdagingen Simone Keijsers)

Kritiek van anderen op jou
Welke herken je?

Bron: Jacobsen (1999), Nauta & Van der Ven (2020, p. 15)

pexels-sofia-alejandra-3007355 (1).jpg
bottom of page